[Nagios-devel] NSCA 2.7 not working in single-process mode (bug)

Thomas Guyot-Sionnest Thomas at zango.com
Fri Jan 26 16:21:08 UTC 2007


> -----Original Message-----
> From: nagios-devel-bounces at lists.sourceforge.net 
> [mailto:nagios-devel-bounces at lists.sourceforge.net] On Behalf 
> Of Ton Voon
> Sent: January 26, 2007 10:35
> To: Nagios Developers List
> Subject: Re: [Nagios-devel] NSCA 2.7 not working in 
> single-process mode (bug)
> 
> Hi Rudolf,
> 
> Yes, we've been hit by this too. We only discovered it 
> yesterday, so thank you for mentioning it!
> 
> The patch you suggest does appear to work. We've developed 
> some test scripts which fail with the current NSCA versions, 
> but pass after applying your recommended changes. 
> 
> Our story is here: 
> http://altinity.blogs.com/dotorg/2007/01/the_importance_.html
> 
> Ethan, please consider adding the test scripts into the NSCA 
> distribution. We'd be happy to help with maintaining it.

I reported this on this mailing list many months ago (I think it was just
after the 2.6 release), and I believe 2.4 was affected as well.

I'll be happy to have it working. If it works I'll soon post a patch to add
a foreground switch so that it can be run with daemontools
(http://cr.yp.to/daemontools.html). This is how I'd like it working on my
boxes :)

Thanks,

Thomas
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/x-pkcs7-signature
Size: 3076 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.nagios.com/pipermail/nagios-devel/attachments/20070126/23eee132/attachment.bin>


More information about the Nagios-devel mailing list